Skokloster, igen

Dag: 2009-05-31 @ Tid:21:16:14 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Pictures


Hejsan!
Ingen uppdatering under helgen pga att jag har varit ute i Skokloster och inte orkat sätta mig framför datorn där ute. Det har ju varit superfint väder! Så jag tillbringade så mycket tid som möjligt utomhus på dagarna. Men när myggen kom på kvällen så gick jag och alla andra in och spelade spel. Dagarna för mig bestod bara av sola, äta, hoppa studsmatta och fotografera. Daniel och Tanya däremot höll igång på studsmattan hela tiden, förstår inte hur de orkade. Men då passade jag på att fotografera dem lite. Annars så orkade man inte med någonting, det var runt 35 grader ute enligt termometern. Sen var det dags för skola imorgon igen, suck. Men snart är det sommarlov! Hur härligt ska inte det bli?! Jag läängtar så mycket!


Shopping

Dag: 2009-05-29 @ Tid:20:15:17 | Kommentera här: 13 Kommentarer |
Hej! Jag var med Becka idag och vi drog till stinsen efter vi hade ätit något hemma hos mig. Annars har jag inte gjort så mycket mer vad jag kan minnas. En ganska seg dag om jag tänker efter, ingenting har hänt i stort sätt.
Jag fick ett linne och en tröja köpt i alla fall.

Gina Tricot - 149 kr

H&M - 79.50 kr

Ayo Technology

Dag: 2009-05-28 @ Tid:21:52:17 | Kommentera här: 5 Kommentarer | Musik
Den här låten har jag fastnat för. I just love it!
Är det någon annan som kan hålla med mig? Hehe.

Kort skoldag

Dag: 2009-05-28 @ Tid:14:09:19 | Kommentera här: 0 Kommentarer |

(Bilden har ingenting att göra med texten, så ni vet)
Hej på er!
Världens skönaste skoldag på länge! Vi hade sovmorgon till halv tio och fick sluta 20 över ett, det kan nästan inte bli bättre! Igår fick jag andra Twilight boken av mamma - När jag hör din röst. Så nu har jag redan fastnat i den och kommer inte sluta förrän den är slut. Fotboll snart, som vanligt. Finns inte så mycket mer att skriva om. Så jag får slänga in ett inlägg när det finns något intressant att skriva om! Troligtvis ikväll eller imorgon med tanke på att jag älskar att skriva. Hehe.

DIF - BKH

Dag: 2009-05-27 @ Tid:19:11:23 | Kommentera här: 0 Kommentarer |

Tagen från: dif.se

Jag glömde ju skriva att Djurgården vann igår! 1-0 mot Häcken. Grattis grabbar! Jag såg tyvärr inte matchen så jag kan inte säga hur bra/dåligt de spelade. Men deras spel räckte i alla fall till en vinst! Jippie!

P.S Läs gärna inlägget Vårkväll @ Gillbo och svara på frågan. Det skulle vara jättesnällt!

Vårkväll @ Gillbo

Dag: 2009-05-27 @ Tid:19:04:16 | Kommentera här: 3 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Tjenare! Jag lyckades övertala Greger (min mentor) att jag skulle få gå tidigare från vårkvällen. Så nu har jag kommit hem och har precis fixat Elinas design. Hon tröttnade på den ganska fort, precis som jag gör med min. Jag funderar redan nu på att göra en annan. Men det är ett stort frågetecken på den saken.

Till er läsare: Vad tycker ni saknas på bloggen? Vad ska jag skriva mer/mindre om?
Jag skulle vara super glad om det finns någon som kunde komma med förslag!


Vapenhuset

Dag: 2009-05-27 @ Tid:15:49:15 | Kommentera här: 0 Kommentarer |

Hejsan på er! Jag är ovanligt glad idag, beror säkert på det underbara vädret.
Jag funderar på att ta något att äta. Jag hinner inte äta innan jag ska iväg på vårkväll kl halv fem i skolan. I år är vårkvällen lite speciell, det är nämligen så att Gillbo fyller 100 år, grattis!

Idag under skoldagen åkte klassen och 8b in till stan för att gå på teater, Vapenhuset. Det handlade om mobbning. En tjej som blev mobbad av alla klasskamrater, speciellt av en som hette Peder (?) De två hade varit kompisar tidigare, men när de började högstadiet så började han mobba henne. Under en klassfest hade hon låst in sig i lärarrummet och en lärare kom in och hittade henne. Eftersom inga elever fick vara i lärarrummet så sa han åt henne att gå ut, vilket hon inte gjorde. Sen fick hon ett sms som han läste, där det inte stod någon trevlig grej precis..


I söndags låg jag och katten ute på balkongen och solade lite. Men Happy blev tyvärr inte brunare, hehe.


Lite läskigt

Dag: 2009-05-26 @ Tid:15:53:47 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hej! Ingen uppdatering igår tyvärr. Men jag hann inte, eller hade inte tid. Direkt efter skolan drog jag och Rebecka ut och sola på berget utanför mig. Sen hade vi legat där ett bra tag och såg att klockan var halv sex. Då fick vi lite bråttom för vi skulle på ett möte om en timme. Vi skulle planera resan till barnens ö i åttan (efter sommarlovet) med några klassföräldrar. Efter mötet var det träning och efter den hade jag inte lust att starta datorn.

Men det hände en lite läskig sak inte alls långt ifrån där jag bor.
När Rebecka och jag låg och solade kom en polishelikopter och började cirklulera runt Skinnaråsens IP. Vi hde ingen aning om vad som hade hänt då. Senare när vi kom till mötet berättade Jennie om det och då förstod vi att helikoptern hörde till händelsen. Det var så att det var en 16-årig flicka som blivit knivhuggen, inte alls långt ifrån där jag bor.
Om ni vill läsa mer: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5224059.ab

Min otur, som vanligt

Dag: 2009-05-24 @ Tid:21:52:56 | Kommentera här: 1 Kommentarer | Allmänt/Vardag
God kväll! Jag lyckades få några minuter framför mammas dator innan jag ska lägga mig och läsa lite. Jag sitter inte vid min egna dator för pappa håller på med en grej på TV-datorn från sitt hem och behöver därför internet. Vi har inte trådlöst internet hos mamma så jag tror ni fattar att det är därför jag inte kan sitta framför min egna.

Olyckor drabbar alltid mig. Inte ens idag kunde jag undvika dem. Jag stod i duschen och skulle precis vända mig om för att ta shampoot när duschkranen träffar mitt huvud. Den hade låstnat från duschslangen, suck. Det tog ungefär tre sekunder för mig att stänga av vattnet. Men det hade ändå lyckats bli vatten i nästan hela badrummet. Så det var bara att sätta igång att torka.
I fortsättningen kommer jag aldrig lite på duschkranar. Jag kanske ska börja använda hjälm? Vem vet när duschen slår till igen mot lilla oskyldiga Carro? Haha nej nu fjantar jag mig bara. Ni får ha det så bra, jag skriver mer imorgon.
God natt / Caroline

Street art, sjukt coolt!

Dag: 2009-05-24 @ Tid:11:25:55 | Kommentera här: 5 Kommentarer |
Godmorgon! Igår satt jag och kollade runt lite på google när jag inte hade något för mig och hittade några sjukt coola bilder! Först så trodde jag det bara var gjort i photoshop eller något sånt. Men nej, när jag klickade på dem och fick se dem i större format såg jag ju att det var målat på gatan. Hur coolt som helst! Eller vad tycker ni?

Filmnörd

Dag: 2009-05-23 @ Tid:19:15:33 | Kommentera här: 22 Kommentarer |

Tjossan på er!
Idag känner jag mig som en riktig filmnörd. Jag har bara tillbringat tid framför TV:n idag. Jag har inte haft lust med att göra något annat med tanke på att jag har jäkligt ont i foten. Den bara dunkar och dunkar, det känns nästan som att den ska sprängas. Sjukt konstigt med tanke på att jag bara blev stämplad igår på matchen. Inte alls ovanligt att man blir det liksom.

Jag satte nyss igång den femte filmen för idag och låter reklamsnuttarna rulla innan menyn kommer upp. Det var en film som det gjordes reklam för som fångade mitt intresse precis, Into The Wild. Den ska jag se till att se någon gång! Det var en super härlig natur som den filmats i. Jag hade tänkt kolla på Stardust nu, som jag redan sett en gång, och ta lite oboy till.

Brist på fantasi

Dag: 2009-05-23 @ Tid:14:19:23 | Kommentera här: 7 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Godmorgon bloggen!
Jag steg upp ur sängen för inte så länge sen. Jag hade börjat läsa i Twilight boken och kunde inte slita mig förrän jag läst ut den (igen). Jag ska antingen spara mina pengar eller köpa den andra boken så snart som möjligt. Jag får ju min månadspeng om åtta dagar så det är ju bara att vänta.

Woho ännu en dag som det inte kommer bli något av! Jag kanske ska försöka få tag på en kompis eller något. Synd bara att vädret ska vara så tråkigt. Vart är solen? Suck.. Aja, jag ska i alla fall över till mamma och hämta en eller flera bra filmer så har jag något jag kan roa mig med resten av dagen.

Vad ska ni hitta på idag?

I know.. It's late

Dag: 2009-05-22 @ Tid:23:34:25 | Kommentera här: 6 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hej och godnatt!
Snart tror jag att jag ska förflytta mig till sängen och sova några timmar. Jag är super trött efter matchen jag spelade för ett tag sen. Det slutade 2-2 efter 80 jobbiga minuter. När man väl kom hem var en varmdusch verkligen efterlängtad.

Jag insåg precis att vi hade tur att det bara duggade lite när vi spelade match. Nu öser regnet ner, det hade verkligen inte varit kul att spela nu. Men det är mysigt att krypa ner i sängen och sova när regnet smattrar mot fönstret och fönsterbrädan.

Där har ni bilderna som jag lovade tidigare idag.


Sömntuta

Dag: 2009-05-22 @ Tid:12:38:23 | Kommentera här: 4 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hej! Ja jag är en sömntuta av något slag. Idag vaknade jag vid halv tolv och ville fortsätta sova. Men det tillät inte pappa eftersom jag har mathch ikväll och ska hinna vakna till. Nu ska jag snart dra över till mamma och hämta en hårfön, för jag insåg igår att jag inte har någon hos pappa. Om jag inte skulle varit seg idag på morgonen hade jag följt med pappa och brorsan och kolla på ett "hus". Men jag vägrade följa med utan att duscha. Och eftersom Daniel stod i duschen när klockan var kvart över tolv insåg jag att jag inte skulle hinna.

.. Hm jag hade tidigare sagt att jag skulle lägga ut en bild på hur mitt hår blev efter jag klippt det. Ni får vänta lite till, bilden kommer idag under dagen.
Kram

Två filmkvällar

Dag: 2009-05-21 @ Tid:22:35:16 | Kommentera här: 11 Kommentarer |
Gokväll! Både idag och igår tillbringade jag några timmar framför TV:n tillsammans med pappa och Daniel. Igår bestämde vi oss för att se Deep Blue Sea. Den handlade om några som forskade med hajar, och försökte få fram någon antibiotika (?) Jag är osäker på om det var antibiotika de försökte få fram. Men det blev i alla fall en storm och allt gick snett. Filmen var spännande från början till slut.
Idag såg vi på Twister. Några som forskade om tornados. De försökte få fram fakta om dem så att de kunde förvarna folket som bodde i städerna som skulle drabbas mycket snabbare. En helt okej film i alla fall.

Snart så

Dag: 2009-05-21 @ Tid:19:27:08 | Kommentera här: 8 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Jag kom precis att tänka på att det bara är 20 dagar kvar tills vi får gå på sommarlov! Tanken av det får mitt hjärta att ta ett glädjeskutt. Jag älskar verkligen friheten man känner. Sommar kom nu!

Jag tog min lilla promenad som skrivet. Men den blev inte så lång som jag hade tänkt mig. Jag får ta igen det någon annan dag. Kanske imorgon. Eller nej det blir ju imorgon kom jag på! Jag har fotbollsmatch och NOLL avbytare. Så vi får spela 80 minuter utan att byta. Men vi har gjort det förr, det ska väl gå igen. Imorgon tror jag pappa sa något om att vi skulle ta en tur till Ängsjö. Annars så vet jag inte vad jag ska göra. Inte hänga framför datorn hela dagen i alla fall.

Tidig träning

Dag: 2009-05-21 @ Tid:11:06:46 | Kommentera här: 12 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hej på er, eller godmorgon.
För mig är det i alla fall inte morgon. Pappa väckte mig runt halv nio för jag skulle iväg på träningen som började nio. I det här fallet utnyttjade jag avståndet för mig till fotbollsplanen. Det är inte alls långt, tar ca en minut att gå. Så jag behövde inte gå upp så tidigt som de flesta andra gjorde.

Undra vad jag ska göra av den här dagen. Det är 15 grader ute, jag borde kanske ta en promenad. Antagligen blir det en promenad utan sällskap. Vilket är lite synd för jag är så glad idag. Beror nog på vädret. Men nej, nu ska jag ta en dusch så får jag se vad som händer sen!
Ha en bra dag!

Haircut

Dag: 2009-05-20 @ Tid:18:47:53 | Kommentera här: 6 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hello everyone! Idag efter skolan plockade mamma upp mig och vi åkte vidare till Infra City för att jag skulle klippa mig. Efter det åkte vi vidare till Stinsen och skulle leta efter en jacka till mig. Men tyvärr så hittade vi ingen som jag tyckte om, eller så var de slut i min storlek. Funderar på att köpa en trist lite mer sportigare jacka i stället. Jag orkar inte springa runt i alla butiger i hela Stockholm för att hitta en fin jacka som passar mig. Jag fick i alla fall ett linne, skärp och ett par vita byxor köpt. Inte det vi åkte dit för, men det var i alla fall något. Nu ser jag att klockan är mycket. Eller inte på det sättet, jag ska på fotbollsmöte om en kvart så jag måste nog dra nu. Ha det så bra!

Jag bestämde mig för att testa lite mer uppklippt så att det blir lite mer "liv". Sen så klippte jag av luggen en bit, ungefär till munnen. Jag blev faktist nöjd! Lägger kanske ut en bild senare.

Låtar

Dag: 2009-05-19 @ Tid:16:31:25 | Kommentera här: 21 Kommentarer | Musik

Jag satt och tänkte på en sak..
När man lyssnar på musik träder sjukt många känslor fram. Den låten över ger mig inga speciella känslor, jag tycker bara att den är bra! Men det finns andra låtar, t.ex som DEN HÄR remixen av Rap Das Armas. Jag blir sjukt glad av låten, jag får aldrig nog av den!

Friendsdag

Dag: 2009-05-19 @ Tid:13:26:56 | Kommentera här: 5 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hej på er! Vi hade ingen vanlig skoldag idag. Eftersom den skolan jag går i ska slås ihop med en annan skola skulle 7 orna och 8 orna från båda skolorna träffas. Vi blev indelade i mindre grupper och fick diskutera olika frågor som kretsade till största del kring mobbning. Det var i stort sätt pinsamt tyst hela tiden. Och jag hatar pinsam tystnad! Så jag sa i alla fall något, precis som två eller tre andra i gruppen gjorde. Men jag förstår ju de andra som tycker det är jobbigt att prata inför en grupp, sån var jag också förut. Det allra skönaste med den här dagen var att vi fick sovmorgon - till kvart i nio. Och fick sluta redan klockan ett! Super skönt asså!

DIF - AIK

Dag: 2009-05-18 @ Tid:22:26:59 | Kommentera här: 3 Kommentarer |

Ännu än förlust för Djurgården har precis passerat. Suck.. 0-1 till Aik.
Kan inte Djurgården spela bättre? Som det ser ut nu är det ju hejdå Allsvenskan och hej super ettan! Fy vad tråkigt i sånt fall. Man får ju hålla tummarna för att de börjar spela bättre!
På bild: Rajalakso, Gustafsson, Mwila, Ceesay och Oremo i matchen mot Malmö FF (10/5-09)
Tagen från: dif.se


Bikini

Dag: 2009-05-18 @ Tid:18:21:39 | Kommentera här: 12 Kommentarer |
Hejsan!
Nu mår jag mycket bättre och bestämt mig för att gå till skolan imorgon, oavsett hur jag mår. Känns så fel att vara sjuk hela tiden. Orkar inte med det.

Förresten, i lördags kom en bikini som jag hade beställt från H&M.
Så här ser den ut :)
Jag gillar den oranga färgen. Lite udda, men ändå snyggt. Och så är jag galen i randigt!

Precis som alltid

Dag: 2009-05-18 @ Tid:12:06:14 | Kommentera här: 5 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hej! Jag är sjuk, för miljonte gången! Den här gången är det i alla fall inte en förkyldning som retas. Nej, jag har åkt på illamående. Tur att jag inte fått upp något. Eller, jag har fått en suruppstötning. Så jag har precis varit och borstat tänderna. Nu sitter jag och gosar med min katt Happy. (Inte den på bild)

Det finns inte så mycket att skriva om när man är sjuk. Så vi får se om det blir något mer inlägg idag. Ha det bra!
Kram

M AND M

Dag: 2009-05-17 @ Tid:20:04:49 | Kommentera här: 8 Kommentarer |

Fotograf:
Caroline Vikman [jag]
Hello sweethearts! Nu har jag gått in i en ny pappa-vecka. Tidigare idag, på morgonen, åkte jag, Daniel och mamma till mormor och morfar. Det är så mysigt ute hos dem! Även fast man inte har några kompisar där ute så gillar jag verkligen att vara där. Man har alltid någon att prata med, kan vara ute hela tiden och så får man inte glömma mormors underbara mat! Idag roade Daniel och jag oss med att ta ut badminton och tennis prylar. Vi försökte så nya rekord hela tiden, men nådde bara upp till 22.
Det såg ut som att morfar mådde mycket bättre. Han var på samma skoj-humör som han alltid brukar vara. Jag är verkligen glad att han mår bättre, och hoppas de kan bota den där jävla cancern..

Jo, igår kväll så såg jag på Twilight för sjuttioelfte gången kändes det som. Men den är fortfarande lika bra! Jag spelade också shack med Tanya, jag vann!

Dåligtdåligtdåligt!

Dag: 2009-05-16 @ Tid:15:53:26 | Kommentera här: 16 Kommentarer | Musik

Hej.. Ja, som skrivet så spelade jag match tidigare idag. Det gick superdupermega dåligt! I alla fall för mig! Jag var verkligen sämst! EN RIKTIG OTURSDRABBAD DAG! Jag skäms faktiskt lite..  Typiskt mig att ha otursdagar..Elina, du sjunger jättefint! Kan du inte förstå det? Neka inte till det. Jag blir glad när jag hör dig sjunga, du låter så lycklig. Du har verkligen hittat din grej. Jag tycker verkligen du ska fortsätta gumman! Glöm aldrig att jag finns här för dig!

Match

Dag: 2009-05-16 @ Tid:12:49:04 | Kommentera här: 2 Kommentarer | Allmänt/Vardag


Hejsan!
Snart är det dags för match igen. Och tro det eller ej, men jag ska fakitkst stå i mål. Jag ska göra mitt bästa. Jag har ändå stått sen 5-manna, och det var ett ganska bra tag sen. Önska mig/oss lycka till!

Tidigare idag var jag och köpte en present åt mormor som fyllde år nu i veckan. Jag hoppas verkligen vi kan åka till dem imorgon. För om någon blir sjuk så kan vi inte det. Vi köpte en duk och en ljusstake i blått. Det passar jättebra till deras uteplats.
Men nu måste jag faktiskt gå, vi har samling om en halvtimme och jag måste äta!
Puss


Last time

Dag: 2009-05-15 @ Tid:22:11:00 | Kommentera här: 6 Kommentarer | Allmänt/Vardag
NU har jag ändrat min design för sista gången på ett tag!
I hope you like it!

Jag ska bara fixa några detaljer, så det kan se lite konstigt ut ibland. Men det får ni leva med!
Kramar

Purple

Dag: 2009-05-15 @ Tid:17:38:25 | Kommentera här: 19 Kommentarer |

Fotograf: Caroline Vikman [jag]

Svenskauppgift

Dag: 2009-05-15 @ Tid:14:54:11 | Kommentera här: 5 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Tjenare! Jag sitter här hemma med Dalia och fotar. Vi har en svenskauppgift som ska vara klar till på onsdag. Vi ska prata om fotografering. Och även ta en massa bilder. Nu är det ju jättefint väder ute, bara det att det blåser. Men det ska nog funka ändå.
Jag har inte så mycket mer att skriva om idag. Jag kanske slänger in några bilder ikväll, vi får se.

Vad ska ni göra idag då? :)

Need some help?

Dag: 2009-05-14 @ Tid:19:32:20 | Kommentera här: 13 Kommentarer |


Vad tycker ni om mitt första försök?

Tjabba!
Äntligen lite lugn och ro. Eller det var lugnt innan också, men nu får jag äntligen slappna av och bara slöa vid datorn. Elina satt brevid mig för ett tag sen och talade om för mig hur hon ville ha designen (klicka här). Den blev faktiskt fin! Men jag kunde inte riktigt få till en önskning hon ville ha.. Hon ville ha noter på sin design, någon som vet hur man fixar det och har lust att berätta det för mig? Det skulle vara super schysst!

Snart hade jag tänkt sätta mig till rätta i sängen och fortsätta läsa i Twilight, igen. Ni som inte läst den borde verkligen göra det! Jag fastnade i den direkt, det gick inte att slita sig. Man vill bara läsa mer och mer. Det är en bok jag verkligen rekomenderar.


/ Caroline


Nyaste

Dag: 2009-05-14 @ Tid:16:26:32 | Kommentera här: 4 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hejsan! Nu har jag bestämt mig för den här headern. Väldigt enkel, men den får duga. Vad tycker ni?


Idag var jag i skolan, hela dagen gick långsamt enligt mig. Fanns inget intressant som hände på hela dagen. Nu sitter jag och ska precis börja fixa Elinas design. Så jag får väl börja nu, innan hon blir för tjatig. Vi hörs!

Puss

Design

Dag: 2009-05-13 @ Tid:18:46:01 | Kommentera här: 3 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hej! Designen jag lagt upp nu är bara tillfällig, eller vad man nu ska säga. Det är mitt första försök via photoshop och den blev faktiskt helt okej. Självklart ska jag utöka mina kunskaper mer och mer, så jag får fram en design som jag verkligen är nöjd med.

Skolmorgonen för mig såg lite annorlunda ut idag. Det var nämligen så att 9b hade ordnat en liten vårshow för oss. Den var faktiskt bra! Efter skolan cyklade Dalia och jag hem till mig. Vi hade länge pratat om att hon ska fixa photoshop åt mig. Och idag har jag äntligen fått det! Tack så mycket supersöta Dalia! Snart ska jag plugga lite till musikprovet imorgon. Det ska faktiskt bli ett ovanligt prov. Vi ska köra frågesport i smågrupper, tror jag. Lite variation i alla fall.

Kram!

I can't be normal

Dag: 2009-05-12 @ Tid:14:41:49 | Kommentera här: 12 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hej!
Jag har landat hemma i mitt egna lilla kryp in efter dagen på Naturhistoriska. Brorsan sitter i vardagsrummet och har som vanligt lagt beslag över TVn. Kul att ha små brorsor ibland alltså, de (i alla fall han) ska alltid retas. Han lyckas alltid driva mig till vansinne, det kallas ju ren syskonkärlek. Oj, snart ska jag iväg på fotbollsträning också. Vet verkligen inte om det är en super bra idé att gå på den med tanke på hur ont i halsen jag har. Varför, VARFÖR ska det alltid vara jag som drabbas av de hemskt irriterande förkyldningarna?! Ååh, ibland står jag bara inte ut. Det måste vara något fel på mig. Ingen normal människa är förkyld så ofta som jag är!

Godmorgon!

Dag: 2009-05-12 @ Tid:08:53:30 | Kommentera här: 2 Kommentarer |

Godmorgon!
Ganska sent att stiga upp idag, det är ju trots allt en vanlig skoldag (för de flesta), dvs att det inte är det för mig. Snart ska jag börja göra mig i ordning och käka frukost. Vi samlas 10.20 idag nere vid VI för vi ska till Naturhistoriska museet. Det är alternativet jag valde bland alla andra tråkiga saker.
Det är ju ganska långt kvar tills jag ens behöver tänka på att stressa. Jag har ju god tid på mig! Så jag ska väl börja lite smått, så skriver jag senare idag.
Pussar, Caroline

Trasiga

Dag: 2009-05-11 @ Tid:21:16:25 | Kommentera här: 4 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Go kväll! Snart ska jag släcka ner datorn och fortsätta läsa i första Twilight boken hade jag tänkt. Den är sjukt bra! Man fastnar i den direkt, det går verkligen inte att sluta läsa. Det är min favoritbok, utan tvekan.

När mamma kom hem idag övertalade hon mig att åka iväg till Stinsen för att få ett par nya jeansleggins. Det var nämligen så att mina gick sönder idag på något konstigt sätt. Jag behövde bara snubbla till lite och så hörde man hur det sprack. Jag fick gå runt med ett stort hål som började från grenen och gick en bit runt låret. Det var ju lite dåligt eftersom jag bara hade haft dem i en månad. Som tur var så fick jag ett par nya, hoppas att de inte går sönder bara!

Godnatt på er alla!


Picture of me

Dag: 2009-05-11 @ Tid:18:05:06 | Kommentera här: 8 Kommentarer | Pictures
Fotograf: Dalia
På bild: Jag

Skansen

Dag: 2009-05-11 @ Tid:15:36:24 | Kommentera här: 5 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hej alla bloggare, eller läsare! Det är skönt att äntligen vara hemma efter en dag på Skansen. Det blev inte så mycket av att kolla på djuren, eftersom Nani och Dalia hade fullt upp med att fota. Så Hanna och jag fick ta fram den lilla modellen inom oss. Haha jag kan inte precis påstå att det blev så bra bilder, men någon bild kan jag väl säkert lägga ut här.
Fota var ju inte allt vi gjorde. Vi höll på att bli påsprugna av en get som var på vift. Det var faktiskt lite läskigt, för den kutade rakt mot oss. Inget hände ju som tur var. Geten ville bara till sin unge som också hade rymt, stackarn.

Hoppas att jag får tag på någon bild från antingen Dalia eller Nani senare idag. Vill se hur jag såg ut egentligen ;/
Kramar, Caroline

Lyx dagar

Dag: 2009-05-10 @ Tid:16:07:25 | Kommentera här: 9 Kommentarer | Pictures

Hej bloggen! Jag är trött i hela kroppen. Jag kom hem från en fotbollsmatch för inte så länge sen. Vi hade inga avbytare, dvs att vi var 11 spelare och fick spela i hela 80 min. Det var min första match med det här laget. Innan spelade jag med Sollentuna Dam F95 och har bytt till Rotebro IS F93, för det finns inget tjejlag i min ålder i Rotebro. Men jag spelade väl helt okej, jag vet att jag kan bättre. Vet inte riktigt vad som hände på planen, jag gjorde i alla fall mitt bästa. Sen så blev resultatet inte det bästa, 6-0 till Spånga tror jag..

Det är så härligt. Imorgon börjar jag kl 9.00 i klassrummet för att planera lite till Barnens ö som vi ska åka till i 8:an. Efter det ska klassen åka iväg till Skansen och vara där resten av dagen. På tisdag är det elevensval och jag börjar 10.20. Hur skönt som helst. Då ska jag iväg till Naturhistoriska Museet. Sen tror jag att veckan fortsätter som vanligt.
/ Caroline


Bild:
Mitt gamla lag


15 grader & 33 dagar kvar

Dag: 2009-05-09 @ Tid:15:58:00 | Kommentera här: 4 Kommentarer |

15 grader och sol ute. Desto varmare det är, desto gladare blir jag!
33 dagar kvar till sommarlovet, det är bara att räkna ner!

Movie

Dag: 2009-05-09 @ Tid:11:42:05 | Kommentera här: 3 Kommentarer |
Före                                                                                                     Efter
Vilken bild är bäst? :)
Godmorgon, hej, god förmiddag, vilket som!
Jag har precis kommit hem från Camilla. Jag sov som sagt där. Men jag kunde inte stanna där över dagen för hon skulle iväg på volleyboll-läger. Hon är faktiskt redan på väg dit. Direkt när jag kom hem började pappa babbla om att gå på bio. Självklart att man säger ja. Så nu ska jag gå på bio ikväll. Vi ska se Star Trek, pappas val. Det är mycket roligare att gå med en kompis, så slipper man gå efter pappa och Daniel som ska in i alla sportbutiker de ser. Ska försöka få med mig någon bara.

Jag och Camilla hade det jättetrevligt igår. Vi käkade pizza (mums.. fett), efter det bestämde vi oss för att åka ner till centrum och hyra en film. Det blev John Tucker must die. Skit kul film! Vi såg klart den och satte igång en ny, Systrar i jeans. Den var också bra, men jag var så trött så jag slumrade till några gånger under filmen.
När Camillas mamma skulle skjutsa henne till Sollentuna simhall så var det någon människa som inte kunde köra bil. Gubben bytte fil och körde skitsagta till skillnad från oss. Så om Camillas mamma inte märkt det och tvärbromsat vet jag inte vad som hade hänt.

En stor röra

Dag: 2009-05-08 @ Tid:17:40:57 | Kommentera här: 6 Kommentarer |
Hejsan! Inget intressan om skolan idag, den funkade precis som vanligt. Efter skolan hade jag och några andra bestämt att vi skulle dra till coop och köpa lite mat för vi hade tänkt grilla senare fram mot kvällen. Men det blev tyvärr inte av, vissa föräldrar tyckte att det blåste för mycket och sa åt oss att det inte var så bra att grilla. Jag skulle sova hos Camilla, så vi bestämde oss för att hitta på något eget kul. Än så länge vet jag bara att vi ska käka pizza till mat. Inte lika gott som grillat.
Det är så mysigt att vara ute i stan, hoppas det blir fint väder snart så man kan vara där ute och mysa!

Bild: Stockholm
Från: google.se

At least I tried

Dag: 2009-05-07 @ Tid:22:56:31 | Kommentera här: 5 Kommentarer |


Jag försökte visa att jag brydde mig om dig
Försökte säga att jag tyckte om dig
Försökte prata med dig så att du skulle förstå
Men det visade ingenting
Du kan inte lita på folk
Jag vet inte vad det beror på
Men jag har i alla fall försökt att vara din vän,
En äkta vän


Krig

Dag: 2009-05-07 @ Tid:18:34:13 | Kommentera här: 3 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hej! Vart sjutton försvann solen under dagen, den som sken så fint imorse? Nu börjar den titta fram igen, onödigt. Snart är det ju ändå natt och alla sover, nästan alla.

Haha. Någon kom på en knäpp sak i skolan. Man tar och blöter ett papper och så har man krig. Det var Kathy som startade det. Hon kastade ett genom blött papper på någon och sen så på mig. Det fortsatte bara och det blev bara fler och fler som ville vara med. Som tur var hade inte alla ett papper var. Utan de försökte ta ifrån de andra pappret. Kathy lyckades träffa mig på kinden en gång och jag lackade nästan ur. Jag tog pappret och pressade ur allt vatten rakt över henne. Hehe, det känns bra att hämnas. Hon blev i alla fall mycket blötare än mig.

Ska snart iväg på innebandyavslutning också. Bäst att göra sig i ordning. Jag sitter i myskläder för jag mådde inte så bra när jag kom hem. Så jag hade inget val, jag fick skippa fotbollsträningen. Men nu mår jag lite bättre i alla fall!
Pussar och Kramar / Caroline

Akon - Sunny Day

Dag: 2009-05-06 @ Tid:19:01:43 | Kommentera här: 18 Kommentarer |

Hi hello! Jag har precis börjat läsa Twilight - Om jag kunde drömma. Efter jag sett filmen för inte så länge sen (jag är lite efter med det) så bestämde jag mig för att läsa böckerna också. Jag har läst ca två kapitel och är redan fast i boken. Den är super bra! Det är nästan så att det inte går att slita sig ifrån den. Men jag behöver ta en dusch nu, så slipper jag göra det senare i kväll. Ni vet Sing Star, det var längesen jag satte igång det och började sjunga. Inte för att jag är bra på att sjunga, men det är faktiskt lite kul. Det kanske är något man ska passa på att göra när man är ensam hemma. Det får vi se. Men först ska det bli en varm dusch. Och innan slänger jag in en sjukt bra låt. Hoppas ni gillar den!
Kramar


Besök

Dag: 2009-05-06 @ Tid:15:03:58 | Kommentera här: 3 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Allting är grått och trist idag med. Vädret gör inte en glad precis. Jag kom hem från skolan runt 20 i två. Vi fick sluta lite tidigare idag för att vi hade besök i klassen. Det var en person som kom och pratade om anorexia. Det var verkligen intressant att lyssna på det hon hade att säga. Tänk att man kan gå så långt och ändå tro att man mår bra, det är helt sjukt. Hon sa det att en enda liten kommentar kan vara tillräckligt mycket för att man ska börja fundera på hur man egentligen ser ut. Man borde verkligen tänka på vad det är man säger till folk. Konsekvenserna verkade inte heller så roliga, fanns inte en enda positiv grej i det hela.
/ Caroline

Fussball

Dag: 2009-05-05 @ Tid:19:41:52 | Kommentera här: 6 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hello everyone!

Jag får inleda det här inlägget med att säga
- DJURGÅRDEN VANN IGÅR!
Det blev 2-1 mot GAIS. Tyvärr så kunde jag inte se matchen eftersom jag satt fast vid läxböckerna. Men, bra grabbar!

Lika dåligt väder idag som igår. Håller tummarna för att det ska bli bättre väder imorgon!
Jag hade två prov idag. Som ni säkert läst att jag pluggat till. Jaa.. Det gick nog inte så bra på hemkunskapsprovet. Men franska provet tror jag det gick bättre på. Där kunde jag i alla fall sakerna. Det bästa var att vi fick sluta direkt efter vi gjort färdigt provet, så idag slutade jag kvart över två. Mega skönt! Det enda negativa var att jag fick gå hem i duggregnet. Jag hade i alla fall mer tid på mig än vanligt tills fotbollsträningen skulle börja. Så jag kunde faktiskt ta det lugnt för första gången, tror jag.  Vi hade dessutom lagfoto idag, inget jag såg fram emot. Hehe.. Ja jag såg väl ut som jag såg ut - ful. Well well, inte så farligt hoppas jag.
Så här ser våra matchkläder ut ^^)

Läxböckerna kallar på mig nu! :(
Kramar


Twilight

Dag: 2009-05-04 @ Tid:22:16:57 | Kommentera här: 7 Kommentarer | Allmänt/Vardag


Hello!
Så här såg min kväll ut i stort sätt, franskapluggande och läsning ur Twilight-boken. Plus att jag såg filmen lite tidigare också. Både boken och filmen är jättebra! Jag har ju hemkunskapsprov imorgon också, jag har inte ens börjat plugga. Vad ska jag göra? Sitta uppe hela natten? Usch nej.. Får väl plugga lite nu antar jag. Sen ska jag direkt i sängen! Godnatt på er!


Tired of being tired

Dag: 2009-05-04 @ Tid:16:23:49 | Kommentera här: 8 Kommentarer |
Hejhejhej! Jag är verkligen dödstrött idag. Vet inte vad jag ska göra åt saken. Borde kanske sova, men det är ingen bra idé för jag måste plugga till franskaprov och hemkunskapsprov som vi har imorgon. Sen så har jag träning också. Jag får panik! Det är miljontals saker vi ska kunna inom både franska och hk:n, jag kommer aldrig klara det! Jag måste få mer tid på mig! Men tyvärr så är ju det inte möjligt nu.. Jag kanske ska skippa träningen idag, jag har ju trots allt två träningar kvar den här veckan. Så jag får se till att gå på dem.

Nu måste jag plugga ju! Puss
Jag vill ha värme!

Från morgon till kväll

Dag: 2009-05-03 @ Tid:18:11:08 | Kommentera här: 12 Kommentarer |
Hej! Äntligen har jag landat hemma och kan ta det lugnt. Redan klockan kvart över sex imorse gick jag upp för att spela innebandymatch. Det är verkligen ingen höjdare! Det kändes inte heller bättre när vi förlorade den med 3-0. Det var ju trots allt Stockholms bästa lag inom f95. Vi kom ändå trea i cupen. Jag som är lagkapten fick ta emot en liten pokal. Det kändes lite onödigt att få en pokal, men man fick dra på sig ett pokerface och se glad ut.

Direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och sov ett par timmar. Jag fick tyvärr inte sova så länge som jag ville för jag skulle iväg på fotbollsmatch sen. Redan då var jag halvdöd och jag mår inte precis bättre nu. Men där gick det i alla fall bättre, vi vann med 4-2. Nu ska jag klippa klorna på katten och sen ta en dusch och sticka till pappa!
Puss.

Fotograf: Mamma

Täby open

Dag: 2009-05-02 @ Tid:18:46:51 | Kommentera här: 13 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hejhej! Idag fick Uffe (min tränare) upp mig och Elin klockan halv åtta på morgonen. (Uffe är Elins pappa). Vi skulle spela cup under dagen och första matchen började runt halv elva. Den förlorade vi med 2-1 mot Täby IS. Vi spelade verkligen som kossor. Då menar jag att vi inte alls kunde spela, vi var riktigt dåliga! Vi spelade bara två matcher och nästa match blev det 1-2 till oss i. Så vi ska spela slutspel imorgon klockan åtta på morgonen och samlas kvart över sju i Tibblehallen.

Efter dagens matcher åkte jag hem, tog en dusch och följde med "familjen" ut till Ängsjö. Det är så mysigt att vara ute i solen nu. Hoppas jag blir lite brun också!
Solen lyser, himlen é blå. Hihi! :D

1 maj

Dag: 2009-05-01 @ Tid:23:52:33 | Kommentera här: 6 Kommentarer |
Hejsan allihopa!
Idag började jag dagen med frukost på verandan, super mysigt! Sen satte jag mig i solen med en kopp oboy och kollade igenom några H&M kataloger. Christer började prata om att han skulle måla friggeboden och jag anmälde mig frivilligt till att hjälpa till. Så idag har jag faktiskt målat lite. Synd bara att jag stod för länge ute i solen, jag blev solbränd på axlarna. Suck. Men rött är väl också fint?
RSS 2.0