Rest In Peace

Dag: 2011-07-29 @ Tid:22:16:47 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Bild från idag när jag tömde papperskorgar ..

Tjoho! Jag sov hos Johan så idag tog jag tåget hem för att packa. Imorgon kl 05.30 sticker vi till Gotland. Vilket betyder att jag måste gå upp 04.30, YIPPIE! Min uppdatering den närmsta veckan kommer ju suga! Ingen dator och ingen blogglust, yeah ni fattar!

Btw; i onsdags var det två år sedan min förebild och bästa vän dog. R.I.P Morfar!

One last time

Dag: 2011-07-28 @ Tid:11:05:48 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Någon månad gammal bild

Ligger i sängen med Tanya och spelar lite på mobilen. Ska snart ta mig i kragen och gå upp! På eftermiddagen åker jag in till Johans jobb och åker hem med honom. Träffar honom en sista gång innan jag åker till Gotland. It will be fun!

Sämst på detta

Dag: 2011-07-26 @ Tid:23:05:08 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Att jag är sämst på att blogga vet nog alla vid det här laget. Men vafan, jag har sommarlov och sitter inte vid datorn så ofta! Idag har jag varit med Tanya. Vi har ritat kläder på modeller. Och ja jag vet att det låter tråkigt, men det är faktiskt kul (a) För er som inte vet så är Tanya bara 10 år, därav ritandet. Senare så gick vi på bio. Såg på Bridesmaides. Trodde att det skulle va en riktig tjejfilm, men näe inte direkt. Tror lugnt att killar kan se den också! Den var i alla fall riktigt underhållande.

Spana in mitt skal till iphåånen, LIKEY!!!!

Nej, jag vill inte sova!

Dag: 2011-07-26 @ Tid:01:20:58 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Pictures


Hej! Ja, jag vet att jag egentligen borde sova just nu, men jag är ärlig när jag säger att jag inte har någon lust. Kände dessutom för att blogga! Nu har jag även kommit hem. Det känns awesome att sitta i sin egna säng i sitt svala rum! Och nu när jag är hemma ska jag försöka träffa kompisar som är hemma, dvs Elina. Hon är nog den enda som är hemma just nu, tror jag. Vill gärna träffa henne och alla andra innan jag sticker till Gotland (30 juli - 7 augusti).

Älsklingen är inte hemma

Dag: 2011-07-25 @ Tid:15:26:15 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hejsan! Är fortfarande i Tumba hos Johan. Just nu väntar jag på att han ska sluta jobba och ta sig hem så att jag kan få säga hej då innan jag åker hem. Har haft en jättetrevlig helg ute på deras landställe tillsammans med hans familj. Vädret har väl inte varit det bästa, men sällskapet var suveränt! Nu i veckan vet jag inte vad jag ska göra. Alla kompisar är bortresta så har absolut ingenting att göra och det känns ju för j*vla tråkigt! Alla kommer hem nästa vecka då jag är på Gotland. Hm .. Önskar att jag kunde åka därifrån tidigare. Men man måste ju ställa upp för familjen. Jag skriver mer när jag kommit hem! Ha det!

Ut och hosta ner världen

Dag: 2011-07-21 @ Tid:13:37:40 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag


Ska snart ut med min farmor och ha det trevligt. Ska bara snygga till lite på rummet först. Tjing!

Tärnsjö och regn

Dag: 2011-07-20 @ Tid:23:55:34 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/VardagHej hopp! Har varit i Tärnsjö med familjen (pappa, bror, farmor) idag och haft det trevligt. Men inte slapp vi undan regnet, det är ju Sverige? Jaja, ska sova snart. Ha det bäst!


You are one in a million

Dag: 2011-07-19 @ Tid:23:28:16 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Pictures

Picture; me

Jag har inget att skriva egentligen. Ville mest önska alla god natt! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, beror på vädret och hur jag mår. Sov gott allesammans!

Tappat rösten?!

Dag: 2011-07-19 @ Tid:12:22:49 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag


Hej! Jag är hemma nu. Halvligger i sängen och försöker få tillbaka rösten. Jag har gått och blivit förkyld, TACK ELINA!!!! Från magsjuk till förkyld, fy vad jag är dålig. Ska ta det lugnt idag och ja, vet inte. Imorgon ska jag förmodligen vara med Camilla. SUPERKUL!

Jag är en riktig klant

Dag: 2011-07-17 @ Tid:17:58:32 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag
Hejsan! Long time ago ... Har inte något att blogga om så tänkte inte skriva en text som är helt meningslös. Just nu är jag hos Johan. Jag lyckades ha sönder hans fläkt så nu sitter han och lagar den. Usch vad jag känner mig dum och klantig just nu, vill bara gå under jord he-he ...
Igår var jag på Harry Potter del 2 med Johan. Den var bra. Spännande, trots att jag redan visste vad som skulle hända för att en kompis råkade berätta. TACK, typ! Det var allt jag hade att berätta, återkommer senare! Ska bli bättre, lååååvar!

Magsjuk och så vidare ...

Dag: 2011-07-11 @ Tid:19:58:19 | Kommentera här: 1 Kommentarer | Allmänt/Vardag


Ja, vad ska man säga efter 100 år utan bloggning? Hej, antar jag .. Har varit magsjuk så har inte orkat starta någon dator. Har mest tagit det lugnt och varit med min underbara pojkvän. Han ville va med mig även fast jag va sjuk och han servade mig all the time, så gulligt!

Men nu i veckan har jag lite planerat. Ska vara med Elin imorgon och Elina på onsdag, tror jag. Ska bli kul, längesen man träffade de två brudarna! Men mår fortfarande inte helt hundra eftersom jag inte käkar så mycket (jag vet att det är dumt, men jag försöker), så tänkte stänga av datorn nu och titta på film med pappa och Daniel. Ha en bra kväll!

You are unknown

Dag: 2011-07-06 @ Tid:19:00:37 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag


Nu drar jag iväg på bio med min mamma! Vi ska titta på Unknown. Tittade på trailern innan, den verkar vara bra!

Nyvaken brud i Rotebro

Dag: 2011-07-06 @ Tid:11:48:59 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag


Nyvaken brud sitter i sängen och njuter av att ha fått sova ut riktigt ordentligt. Idag och imorgon kommer bli två riktigt slöa och långsamma dagar. Ikväll ska jag hitta på någonting med min kära mor och imorgon kväll åker jag till Johan. Har inte hunnit planera något mer än så länge. Ha en bra dag, fler blogginlägg kommer att dyka upp!

Skattungbyn, Dalarna 2011

Dag: 2011-07-05 @ Tid:23:50:31 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Pictures
Alla bilderna har jag fotograferat och redigerat själv, för den som vill veta!

Resan till Dalarna fick börja med en klassisk ego-bild, det finns inget bättre!!!!


Rebecka hängde med upp till Dalarna. Det blev lite kallare på kvällen, så jag drog på mig min mysiga Onepiece.


Rebecka hamnade i en fight med Tanya. Ser ut som att Rebecka har övertaget ....


Denna fina utsikt hade vi från fönstret eller när man tog ett steg utanför dörren, mycket nice!


Haha, spana in de gamla nycklarna!!! Den största (den till vänster) är från någon gång på 1600-talet!!


Rebecka och jag utanför stugan


Fin utsikt, tycker jaaaag!


Rebecka och jag, IGEN!


Rida häst .... Ah, det är faktiskt kul!
Lika galen som mig är svårt att va ....


Jag och Rebecka, fiskarna nr ETT!!!! :))))På bondgården vi "bodde på" fanns det hönor. De hade fått kycklingar. Men det fanns ett litet problem ... De hade lagt äggen bakom höbalarna så att man inte kunde komma åt de små liven. Vilket inte var så bra, för utan mat så dör dem. Men vi lyckades få ut dem efter ett tag!! Visst var de söta?!Rebecka förälskade sig i deras fina hund!


Vi firade Christers mamma på en fin restaurang, så här kul tyckte mamma, jag och Rebecka att det var! (nej, det var kul, inte en seriös bild)


Bryggan i Rättvik.


Fin utsikt från bryggan!Nästan alla på bild!

Tanya!!!


Jag!!!


Spana in den snygga kepsen! Snodde den från Christer


Daggmask, haha!


Avslutar inlägget med en hoppbild! Natti!

RSS 2.0