Not so normal

Dag: 2013-08-25 @ Tid:23:04:47 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hej! Ja, rubriken avslöjar det mesta. Denna helg har varit stressig, jobbig och rolig. I fredags mådde jag inte bra då jag kräktes på eftermiddagen och alla planerna inför kvällen lades ner. Tillbringade istället kvällen i soffan med ett glas filmjölk. Eftersom att jag fick behålla det visste jag att jag inte var magsjuk så tidigt på morgonen drog jag iväg och spelade innebandy DM. Det gjorde jag även idag, söndag. Vi vann alla matcherna och slutade som gruppsegrare. Vi ska alltså spela fler matcher nästa helg.

Utöver innebandy har jag umgåtts med världens bästa pojkvän och hans kompis. Vi shoppade lite i stan. Fick med mig min efterlängtade väska! Och så avslutade vi dagen med bio, The Mortal Instruments. Den måste ni se!!! Visar väskan i ett senare inlägg. Nu ska jag sova. Natti!


Back to normal

Dag: 2013-08-20 @ Tid:01:51:36 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hej! De sista dagarna, eller veckorna, av sommarlovet har spenderats hemma med kompisar, familjen och pojkvännen. Ett perfekt avslut på det sista sommarlovet. Idag, precis som de flesta dagarna nu för tiden, så tränade jag. Det var dags för den tredje innebandyträningen och jag är så glad över att säsongen snart drar igång. Har insett hur mycket jag älskar sporten och hur mycket jag älskar att träna. Det känns så skönt att äntligen vara tillbaka i de gamla "jag älskar att träna"-vanorna. Hoppas de aldrig försvinner!


Hey, again!

Dag: 2013-08-12 @ Tid:07:40:05 | Kommentera här: 0 Kommentarer | Allmänt/Vardag

Hej! Insåg precis att jag inte har uppdaterat denna blogg på år och dar, känns det som! Har hänt rätt mycket sedan jag var i Åre. Har bland annat varit på en roadtrip ner till Italien.

Snart drar skolan igång. Sista året på gymnasiet! Men ska inte förstöra sista dagarna på sommarlovet med att tänka på skolan. Hade en asbra helg fylld med träning. I fredags tog jag en springrunda på kvällen efter att ha legat hemma med magont hela dagen, i lördags var jag på träningsläger och igår var jag på gymmet. Det känns i hela kroppen idag, i love it!


RSS 2.0