Svar på tal

Dag: 2013-01-25 @ Tid:15:43:28 | Svar på tal.. | Permalink
Kollade på ett avsnitt av Vampire Diaries nyss, men blev så sjukt deprimerad för avsnittet var så ledsamt. Ska ändå kolla på nästa avsnitt nu. Helt otroligt att jag ligger efter med 3 avsnitt! Vad hände liksom? 
 
Förresten så har jag råkat ta bort jättemånga kommentarer som jag egentligen skulle godkänna. Ber om ursäkt för det! Fick en fråga om vilka serier jag följer så tänkte vara snäll och svara på frågan trots att jag tog bort kommentaren! 
 
 
1. The Vampire Diares är den absolut bästa serien som finns enligt. Är mer eller mindre besatt! Finns inget dåligt att säga om den serien.
2. Pretty Little Liars kommer inte långt efter den första. Serien har allt och jag är lika inne i varje avsnitt! Kommer aldrig att tröttna.
3. Gossip Girl är en serie som jag har följt. Tyckte att det var jättebra i början men säsong 5+6 har varit lite tråkigare. Är inte klar med säsong 6 än så följer ju fortfarande GG även fast den egentligen är över.
4. Once Upon A Time skiljer sig väldigt mycket från de andra serierna jag kollar på faktiskt. De andra serierna är ju riktiga "tjej-serier" men den här är inte riktigt lika tjejig. Bra serie i alla fall. Har dock halkat efter lite, hänger inte med i den säsongen som går just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0